Current Affairs of 13-14 September 2015

1. Who was   elected as the new chairman of the Press Trust of India (PTI) ?
Ans- Hormusji N Cama

2.  Which State is ranked at the top amongst states in the report on 'assessment of state implementation of business reforms' released by the government ?
Ans- Gujarat

3. Hindi Divas (Hindi Day) was observed across India on.......... ?
Ans- 14 September 

4. Who topped list of most powerful women in Asia-Pacific prepared by the global magazine Fortune ?
Ans- Chanda Kochhar

5. Who won Us Open 2015  Men's Tittle ?
Ans- Novak Djokovic

6. Government  approved the purchase of 10 Heron TP drones from which country ?
Ans- Israel

7. Who is the first  Indian wrestler has earned an Olympic berth with a medal at the World Championship ?
Ans- Narsingh Pancham Yadav

8. Bilateral Maritime exercise between India and Australia “AUSINDEX15” held at which place ?
Ans-  Visakhapatnam

9. Recently which company has entered into the e-Commerce segment of Indian by the online portal called M2ALL?
Ans- Mahindra e-Market Pvt Limited

10. Who won Us Open 2015  Women's Tittle ?
Ans- Flavia Pennetta beat fellow Italian  Roberta Vinci



Previous Post
Next Post