Current Affairs Quiz of 25-26 September 2015

1. Who was  appointed as Sherpa for G-20 Summit?
Ans- Arvind Panagariya

2. Which  Indian Cricket Captain  was appointed President of Cricket Association of Bengal?
Ans- Sourav Ganguly 

3. Who took additional charge of Governor of Tripura?
Ans- KN Tripathi

4. Pt.Deen Dayal Upadhyaya’s 100th birth anniversary celebrated was celebrated on ______
Ans- 25 September 2015

5. 5. Which city is hosting the first conference on the contemporary relevance of the Bhagvad Gita?
Ans- London

6. Who has been appointed as the Head of NITI Aayog’s Committee of Chief Ministers on Swachh Bharat Mission?
Ans-Chandrababu Naidu

7. Who has won the SKOCH Award for Smart Governance?
Ans-  EPFO

8.  Which automobile company has launched its RE60 quadricycle named as “Qute”?
Ans- Bajaj Auto

9. None of the Above (NOTA) is related with.........?
Ans- Elections

10. What  is thename of Indian Tribal woman in London who has won the UK first caste discrimination case?
Ans- Permila Tirkey



SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post