Current Affairs Quiz of 29-30 September 2015

1. What is current Repo Rate ?
Ans- 6.75%

2. What is the name of India-Sri Lanka Joint Military Exercise that held in Pune ?
Ans- MITRA SHAKTI 2015


3. Who has won the PGA of American Player of the year award?
Ans-American golfer Jordan Spieth

4. Viren Dangwal, who passed away recently is related with ?
Ans- Hindi poet

5. Who is the author of the book “Rebooting Government”?
Ans- Nandan Nilekani

6. Who has won the Porter Prize for enabling social progress?
Ans-Reliance Foundation

7. Which country will host BRICS U-17 football cup in 2016?
Ans- India

8. Which Indian company was selected as member of the global Dow Jones Sustainability Index (DJSI) - 2015 for the sixth consecutive year ?
Ans- Wipro Limited

9. Who was sworn in as the 17th Governor of Manipur ?
Ans- Meghalaya Governor, V. Shanmuganathan

10. Who is the India’s new permanent representative at the United Nations?
Ans- Syed Akbaruddin



SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post