Current Affairs Quiz of 25-26 December 2015

Dear Readers, Current Affairs quiz and GK questions based of National and International Events of 25-26 December 2015. Read and Remember Current Affairs quiz and GK questions for upcoming IBPS Clerk and other competitive exams.
Current Affairs Quiz of 1-2 December 2015

Current Affairs quiz and GK questions help you in good score in competitive exam and IBPS Clerk mains exam.

1. Good Governance Day is being observed every year on which Date ?
Ans-25th December

2. Which company has launched contactless digital payment wallet – MoboMoney? 
Ans- Tech Mahindra

3. Which country allowed India to construct its Naval Base in Assumption Island? 

4. Which state will host the 2019 National Games of India? 
Ans-Andhra Pradesh

5. Who become first Asian country to approve world’s first-ever dengue vaccine ‘Dengvaxia’? 

6. World Tsunami Awareness Day will observed every year on which date ?
Ans- 5th November

7. Who has declared ‘Cow’ as Personality of the Year 2015? 
Ans- Search Engine Yahoo

8. Who was awarded as ICC best player in the one-day game ?
Ans-  South Africa batsman AB de Villiers

9.  Union Government has recently launched the “Kilkari” mobile application. it is related with ? 
Ans- health

10. Who has been appointed as the Brand Ambassador of Amway India’s Nutrilite?
Ans- Faran Akthar



Previous Post
Next Post