Practice English Quiz Set-6

Dear Bank Aspirant,s practice English questions set Mixed Questions for  IBPS Clerk Exam and other upcoming exams. Try to solve these Mixed Questions and share time taken to solve these Mixed Questions and share your attempt.

English Questions- phrase replacement

In English section  Comprehension, Cloze test, Fill in the Blanks , rearrangement, spotting errors play important role in  exam

1. The Ganga…………………………..in the Himalayas and ………………………… into the Bay of Bengal.
(a) Comes, goes
(b) Originates, fell
(c) Rises, fall
(d) Flows, enters
(e) Flows, goes

2. For a long time I………………………… not decide whether I …………………………… talk to her or not.
(a) Will, can
(b) Should, could
(c) Could, may
(d) May, might
(e) Could, should

3. …………………………..money I had was spent…………………………..a toy.
(a) The, on
(b) The, little
(c) The few, on
(d) What, by
(e) The much, on

4. I sent an immediate…………………to his letter and I…………………… the same from you.
(a) Answer, expect
(b) Reply, expect
(c) Response, accept
(d) Addition, expect
(e) Letter, expect

5. I’ll……………………… my duties today as my mother is ……………………….better now.
(a) Resume, much
(b) Resume, very
(c) Join, rather
(d) Assume, much
(e) Do, rather

6. He then……………………..to the president.
(a) Requested
(b) Told
(c) Appealed
(d) Lies
(e) Used

7. A……………….inquiry has been ordered against the minister.
(a) Wise
(b) Court
(c) Judicial
(d) Interred
(e) Judicious

8. Will you go to………………….your vote?
(a) Ask
(b) Cast
(c) Put
(d) Do
(e) Carry

9. Some one set his shop……………………..fire and ruined him completely.
(a) To
(b) Upon
(c) In
(d) On
(e) Into

10. I don’t like those who find……………………with me.
(a) Money
(b) Fault
(c) Happiness
(d) Errors
(e) Blunders

Answers
1. (c)
2. (e)
3. (a)
4. (b)
5. (a)
6. (c)
7. (c)
8. (b)
9. (d)

10. (e)

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post