Current Affairs Quiz of 21-22 January 2016

Dear Readers, Current Affairs quiz and GK questions based of National and International Events of 21-22 January 2016 Based on The Hindu. Read and Remember Current Affairs quiz and GK questions for upcoming LIC, Syndicate PO and other competitive exams.
Current Affairs Quiz of 1-2 December 2015

Current Affairs quiz and GK questions help you in good score in competitive exams.

1. Book The Z Factor is written by whom ?
Ans-Subhash Chandra

2. Who won Mushtaq Ali T20 Trophy ?
Ans- Uttar Pradesh

3. Which team has won the 2016 Premier Badminton League (PBL)?
Ans-Delhi Acers

4. The 2016 World Economic Forum (WEF) annual conference has been held in which city?
Ans-Davos

5. Mrinalini Sarabhai, who passed away recently, was related to which fields?
Ans-Classical dancer

6. Who will replace Aamir Khan as 'Incredible India' brand ambassadors ?
Ans- Classical dancer

7. What is India's rank in inaugural list of the world's best countries released by World Economic Forum ?
Ans- 22nd (Germany 1st)

8. Who was appointed as Chairman of CBDT ?
Ans- Atulesh Jindal

9. Under the Start-up Action Plan, how many years of tax holiday is provided to start-up companies on their profits?
Ans- 3 years

10. Which satellite vehicles has successfully put the Satellite IRNSS-1E in orbit?

Ans-Polar Satellite Launch Vehicle PSLV-31

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post