Practice Quant Quiz Set-7

Dear Bank Aspirants practice Mixed Questions set of 10 questions  for upcoming IBPS Clerk Main Exam and upcoming LIC and other exams. Try to solve these Mixed Questions and share time taken to solve these Mixed Questions  and your attempt.

Practice Quant Questions for Bank , Railway and LIC Exam.

 What should come in place of question mark in the following questions?

1).28% of 85 + 13.2=?
a)    35
b)    37
c)    39
d)    41
e)    None of these

2).84368+65466-72009-13964=?
a)    61481
b)    62921
c)    63861
d)    64241
e)    None of these

3).12% of 555+15% of 666=?
a)    166.5
b)    167.5
c)    168.5
d)    169.5
e)    None of these

 4).782÷1.7-372=?
a)    94
b)    88
c)    82
d)    76
e)    None of these

5).12% of 1225+2.4% of 975=?
a)    36.3
b)    37.4
c)    38.1
d)    39.2
e)    None of these

6). ?÷3.6=780
a)    2712
b)    2808
c)    2848
d)    2936
e)    None of these

7).(1.3×3.3×7.3)÷0.3=?
a)    102.81
b)    103.63
c)    104.39
d)    105.54
e)    None of these

8).164% of 735-18.4=?
a)    1173
b)    1181
c)    1187
d)    1193
e)    1197

9). (16.6×9.8+122.32)÷5= (?)2+?+1
a)    7
b)    8
c)     9
d)    10
e)    6

10).49% of 700+ ?% of 800=495
a)    14
b)    17
c)    19
d)    13
e)    18

Answers
1). b)
2). c)
3). a)
4). d)
5). c)
6). a)
 7). c)
8). c)
7). a)
8). c)



SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post