Current Affairs Quiz of 27-28 February 2016

Dear Readers, we are presenting Current Affairs quiz of  February 2016 at Current Affairs quiz covers all important topics of Current Affairs for all competitive exams.

Current Affairs Quiz

Read- Current Affairs of 1-20 February 2016
Read- Current Affairs Quiz of February 2016

Click here for Latest govt jobs

1. Who was elected as the President of FIFA (Fédération Internationale de Football Association) ?
Ans-Gianni Infantino

2.  Who was appointed as the Chairman of the Banks Board Bureau ?
Ans-former Comptroller and Auditor General of India Vinod Rai 

3. Who was  selected for Pandit Dinanath Mangeshkar award ?
Ans- Actor Ranveer Singh 

4. Mumbai won Ranji Trophy for the 41st time by defeating........?

5. What is the name of the recently launched India’s first electric scooter? 

6. The world’s first fast-acting anti-rabies drug “RMAb” will be launched in which country? 
Ans- India

7. President Pranab Mukherjee  launched India’s largest heritage conservation project and Kerala Government’s first green Project?
Ans- Muziris

8. As per the Hurun Global Rich List released , which country is home to most billionaires in the world?
Ans- China

9. The INS Aridhaman that was in news is .........?
Ans-  Nuclear submarine

10. Women’s cycling team of which country was nominated for Nobel Peace Prize 2016?

Ans- Afghanistan



Previous Post
Next Post