Reasoning Quiz for LIC and Railway

Dear Bank Aspirant's  practice Reasoning questions for LIC AAO and Railway Exam . Try to solve these questions  and share time taken to solve these questions.

Directions (1-10):In the given questions, assuming the given statements to be true, find which of the given four conclusions numbered I,II,III and IV is/are definitely true and give your answer accordingly.






a)    Only I and II are true
b)    Only I is true
c)    Only I and III are true
d)    Only II and IV are true
e)    None of these






a)    Only I and II are true
b)    Only I is true
c)    Only I and III are true
d)    Only II and IV are true
e)    None of these






a)    Only I, II and III are true
b)    Only II, III and IV are true
c)    Only II and IV are true
d)    Only I is true
e)    None of these






a)    Only I, II and III are true
b)    Only II, III and IV are true
c)    Only II and IV are true
d)    Only I is true
e)    None of these






a)    Only II is true
b)    Only III and IV are true
c)    Only II,III and IV are true
d)    Only IV is true
e)    None of these







a)    Only I and III are true
b)    Only II and III are true
c)    Only I, II and III are true
d)    None is true
e)    None of these






a)    Only III is true
b)    Only II and IV are true
c)    Only II, III and IV are true
d)    All I, II, III and IV are true
e)    None of these






a)    Only I and II are true
b)    Only I,II and IV are true
c)    Only III and IV are true
d)    All I, II, III and IV are true
e)    None of these






a)    All I,II,III and IV are true
b)    Only II is true
c)    Only III and IV are true
d)    None is true
e)    None of these






a)    Only II is true
b)    Only I and III are true
c)    Only III and IV are true
d)    Only I and IV are true
e)    None of these

Answers:
1). b) 
2). a) 
3). d) 
4). a) 
5). c) 
6). b) 
7). c) 
8). b) 
9). d) 
10). a)

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post