Current Affairs Quiz of 11-12 March

Dear Readers, we are presenting Current Affairs quiz of  March 2016 at Current Affairs quiz covers all important topics of Current Affairs for all competitive exams.

Current Affairs Quiz
1. Recently who was named as Secretary General of the Arab League?
Ans- Ahmed Abul Gheit 

2. Who was appointed as Chairman of 21st Law Commission of India ?
Ans- Balbir Singh Chauhan 

3. Who  has been appointed as Deputy Chief of Army Staff?
Ans-  N P S Hira

4. Union Power Ministry named LED based Domestic Efficient Lighting Programme as _____

5. Rebook India has named _________ as their brand ambassador.
Ans- Kangana Ranauth

6. Name the service which allows travelers to get their compartments cleaned by sending an SMS or by using an app or a designated website by Suresh Prabhu ?
Ans- Clean My Coach

7. With which country India have discussed the possibility of jointly producing and distributing films in the two countries?
Ans- China

8. Sunil Shirguppi, former vice-president at Goldman Sachs is appointed by which company as its VP for engineers?
Ans- Ola

9. Which countries Scientists have discovered a form of bacteria that can digest the plastic in disposable plastic water bottles.

10. India to supply 18 Meter Gauge Diesel Electric Locomotives to _____
Ans- Myanmar



Previous Post
Next Post