Current Affairs Quiz of 17-18 March 2016

Dear Readers, we are presenting Current Affairs quiz of  March 2016 at examguruadda.in. Current Affairs quiz covers all important topics of Current Affairs for all competitive exams.

Current Affairs Quiz

1. Who has won 2016 Abel Prize?
Ans- Andrew Wiles

2. Who has been conferred with the 2016 Skoch Lifetime Achievement Award?
Ans- Venkaiah Naidu

3. Who was appointed as Governor of Bangladesh Bank ?
Ans-Fazle Kabir

4. Songkran festival is celebrated in which country?
Ans- Thailand

5. Name the American actress who was appointed as a Goodwill Ambassador by the UN Population Fund?
Ans- Ashley Judd

6. Who was appointed as a UNDP Goodwill Ambassador to promote the 2030 Sustainable Development Agenda?
Ans- Michelle Yeoh

7. Name the person who will be granted sainthood as per an announcement made by Pope Francis ?
Ans- Mother Teresa

8. Ustad Ali Ahmad Hussain Khan died recently. Who was he ?
Ans- Shehnai exponent

9. Paul Daniels passed away. who was he ?
Ans- Famous magician

10. Who was appointed as CEO of AirAsia India ?
Ans- Amar Abrol

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post