Current Affairs Quiz of 21-22 March 2016

Dear Readers, we are presenting Current Affairs quiz of  March 2016 at Current Affairs quiz covers all important topics of Current Affairs for all competitive exams.

Current Affairs Quiz

1. Who will host eighth annual Summit of BRICS ?
Ans- India, Goa

2. Exercise Iron Fist 2016 has conducted by the Indian Air Force in which state?
Ans- Rajasthan

3. On which date International Day of Forests?
Ans-March 21

4. Who is the winner of the first Noor Inayat Khan Prize for 2016?
Ans-Geetakshi Arora

5. Who was nominated as first US female Combatant Chief?
Ans- Lori Robinson

6. World Water Day observed with with theme ?
Ans-Theme: “Better Water, Better Jobs”.22 March

7. What is the name of fast patrol vessel (FPV) of the Indian Coast Guard ICGS was commissioned at Visakhapatnam, Andhra Pradesh?
Ans- Arnvesh

8. The Union Ministry of Finance constituted a Sub-Committee under the aegis of the High Level Committee (HLC) to review issues related to excise duty. who is the head of committee?
Ans- Ashok Lahiri

9. Name the badminton player who won the men's singles title at the 2016 Swiss Open?
Ans- HS Prannoy

10. Which biosphere reserve from India is included in the UNESCO’s World Network of Biosphere Reserves, recently?
Ans- Agasthyamala Biosphere Reserve



Previous Post
Next Post