Current Affairs Quiz of 23-24 March 2016

Dear Readers, we are presenting Current Affairs quiz of  March 2016 at Current Affairs quiz covers all important topics of Current Affairs for all competitive exams.

Current Affairs Quiz

Click Here to Read SSC Quiz

1. World Tuberculosis Day 2016 observed with theme Unite to End TB o which day ?
Ans- 24 March 2016

2. World Meteorological Day observed on which day ?
Ans- 23rd March

3. Who has been appointed as member of the International Coordinating Committee Bureau (ICCB) of National Human Rights Institutions (NHRI-ICC) Bureau in Geneva ?
Ans- Justice H L Dattu

4. Who became Dialogue Partner of Shanghai Cooperation Organisation ?
Ans- Nepal

5. Who won 2016 Australian Grand Prix ?
Ans- Mercedes driver Nico Rosberg of Germany

6. What is the Full form of NIIF that was in news?
Ans- National Investment and Infrastructure Fund

7. Who has been appointed as the Chairman of Central Administrative Tribunal (CAT)?
Ans- Permod Kohli

8. Who has won the 2016 FIFA Interactive World Cup (FIWC)?
Ans- Mohamad Al-Bacha

9. The Palatana thermal power project is located in which state?
Ans- Tripura

10. What is the theme of the 2016 World Down syndrome Day?
Ans- My friends, My Community (21st March )



Previous Post
Next Post