Current Affairs Quiz of 9-10 March

Dear Readers, we are presenting Current Affairs quiz of  March 2016 at examguruadda.in. Current Affairs quiz covers all important topics of Current Affairs for all competitive exams.

Current Affairs Quiz
1. Which StateLaunched Mukhyamantri Santwana Harish Yojana for free treatment to accident victims?
Ans-. Karnataka

2. The 2016 BRICS Friendship Cities Conclave will be hosted by which city? 
Ans-Mumbai

3.Bureau of Indian Standards Bill, 2015 which was passed by Rajya Sabha  seeks to replace the Bureau of Indian Standards Act of ........?
Ans-1986

4. Name the rocket that  carried India’s sixth navigation satellite IRNSS-1F?
Ans-PSLV C-32

5. Which pharmaceutical company announced the completion of the acquisition of privately held US-based GAVIS Pharmaceuticals LLC and Novel Laboratories (GAVIS)?
Ans-  Lupin

6. Who has been conferred with the 2016 Mahindra Samriddhi Krishi Shiromani Samman? 
Ans-Amrita Patel

7. Who is the author of the book titled “The Culture Heritage of Trans Himalayas-Kinnaur”?
Ans-P.S. Nagi Loktus

8.  Indian industrialist who  was conferred with France’s Knight of the Legion of Honour?
Ans-Anand Mahindra

9. Who has won the 2016 WGC-Cadillac Championship? 
Ans- Adam Scott

10. Which organisation has released a report titled “Women at Work: Trends 2016”? 
Ans- International Labour Organization (ILO)

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post