Current Affairs Quiz of 11-12 April 2016

Dear Readers, we are presenting Current Affairs quiz of  April 2016 at Current Affairs quiz covers all important topics of Current Affairs for all competitive exams.

Current Affairs Quiz

Current Affairs Quiz of 11-12 April 2016

1. Who was elected for 2016 UNESCO/Guillermo Cano World Press Freedom Prize ?

Ans- Khadija Ismayilova

2. Who won 2016 US Masters golf championship?
Ans- Danny Willett

3. Who won the men's singles title at the Malaysia Open 2016 ?
Ans- Lee Chong Wei

4. “Zarb” missile which was recently tested by Pakistan is what type of missile?
Ans- anti-ship surface to sea

5. Pakistan and China have launched a joint bilateral air force exercise named .......?
Ans- Shaheen (Eagle) 5

6. World Homoeopathy Day was observed on..........?
Ans-10 April 2016

7. Who was conferred highest French civilian honour?
Ans- Ex-Army Chief General JJ Singh

8. International Day of Human Space Flight was observed on ......?
Ans- 12 April

9. The 2016 Asia Ministerial Conference on Tiger Conservation is to be held in which city of India?
Ans- New Delhi

10. Who has been crowned as the FBB Femina Miss India World 2016?
Ans- Priyadarshini Chatterjee



Previous Post
Next Post