Current Affairs Quiz of 27-28 March 2016

Dear Readers, we are presenting Current Affairs quiz of  March 2016 at examguruadda.in. Current Affairs quiz covers all important topics of Current Affairs for all competitive exams.


Current Affairs Quiz



Click Here to Read SSC Quiz

1. Who were Player of the Year honours at the second Hockey India Annual Awards ceremony for 2015 ?
Ans-P.R. Sreejesh and Deepika

2. Who has been appointed the President and Chief Executive Officer (CEO) of Bank of the West ?
Ans-Indian-American Nandita Bakshi

3. Who has been appointed as the United Nations (UN) Adviser on Human Rights and Businesses ?
Ans- Surya Deva

4. World Theatre Day (WTD) was observed on which day ?
Ans- 27 March

5. Who has won the best actor award at the 63rd National Film Awards 2016?
Ans- Amitabh Bachchan

6. The 2017 FIFA U-17 World Cup will be hosted by which country?
Ans- India

7. Who has won the 2016 Major Dhyan Chand Lifetime Achievement Award?
Ans- Shankar Laxman

8. Apurvi Singh Chandela, is associated with which sport?
Ans- Shooting

9. ‘Project Salamati’, has been launched by which state government in India?
Ans- Haryana

10. Who is the chief of the National Investigation Agency?
Ans- Sharad Kumar

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post