Current Affairs Quiz of 29- 31 March 2016

Dear Readers, we are presenting Current Affairs quiz of  March 2016 at Current Affairs quiz covers all important topics of Current Affairs for all competitive exams.

Current Affairs Quiz

Click Here to Read SSC Quiz

1. Who has launched animate film series ‘Unfairy Tales’?
Ans- United Nations Children's Emergency Fund (UNICEF)

2. Teesta low dam hydroelectric project (HEP) is located in which state ?

Ans- West Bengal

3. What percentage of FDI is allowed in market place format of e-commerce retailing ?
Ans- 100%

4. Who was sworn-in President of Myanmar in the capital Nay Pyi Taw ?
Ans- Htin Kyaw

5. Which country has launched 22nd BeiDou navigation satellite ?

6. Who created a new world record for singing highest number of songs ?
Ans- P. Susheela Mohan

7. Nabinagar thermal power plant is located in which state ?
Ans- Aurangabad district of Bihar

8. Who was sworn in as new President of Central African Republic?
Ans- Faustin Archange Touadera

9. Patty Duke was related with which field ?
Ans- Actor and singer

10. 13th India-European Union Summit was held at which place ?

Ans-Brussels, Belgium



Previous Post
Next Post