Current Affairs Quiz of 3-4 April 2016

Dear Readers, we are presenting Current Affairs quiz of  April 2016 at examguruadda.in. Current Affairs quiz covers all important topics of Current Affairs for all competitive exams.




Current Affairs Quiz of 3-4 April 2016

1. Unakoti hill,an ancient Shaivite place of worship, is located in which state of India?
Ans- Tripura

2. Who won the ICC Cricket World Men’s T-20 Cup 2016 by defeating England?

Ans- West Indies

3. Who won Man of the Match at ICC Cricket World Men’s T-20 Cup 2016?
Ans- Marlon Samuels (West Indies)

4. Which Bank has started an Aadhaar-based ATM usage facility wherein a customer can transact using his biometric details instead of the PIN ?
Ans- DCB Bank

5. What is India's rank among the world’s 10 largest manufacturing countries ?
Ans-India

6. Who is the author of the book “Standing Guard— A year in Opposition”?

Ans-P. Chidambaram

7. World’s first ‘White Tiger Safari’ has opened in which state of India?

Ans- Madhya Pradesh

8. Who has won the 2016 Miami Open Men’s singles title?
Ans- Novak Djokovic

9. Dame Zaha Hadid, who died recently related with which field ?
Ans- Architect . She was first woman to receive the Pritzker Prize

10. Who was conferred Saudi Arabia’s highest civilian honour- the King Abdulaziz Sash ?

Ans- Prime Minister Narendra Modi

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post