Current Affairs Quiz of 27-28 May 2016

Dear Readers presents Current Affairs quiz of 27 May and 28 May 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and other competitive exams.

Current Affairs Quiz of 27-28 May 2016

1. Who becomes first US president to visit Hiroshima bomb site?
Ans-Barack Obama

2. Who was with 2016 Harvard Business School Alumni Achievement Award?
Ans- Sunil Mittal

3. Who was sworn-in as the chief minister of West Bengal for second successive five-year term?
Ans- Mamata Banerjee

4. Who has won the ‘India Biodiversity Award 2016’ ?
Ans- Pakke Tiger Reserve in Arunachal Pradesh

5. Who will be the new Prime Minister of Guinea Bissau?
Ans- Baciro Dja

6. What is the India’s position in producing of e-waste in the world, as per recent study conducted by Assocham-KPMG?
Ans- 5th

7. Which student tracking system will be launched by Union HRD ministry?
Ans- Asmita

8. Which state government of India has entered into the Limca book of records for its household survey?
Ans- Telangana

9. Who is the author of the book Gujarat Files: Anatomy of a Cover Up?
Ans- Rana Ayyub

10. Name the seventeenth Indian Coast Guard Ship (ICGS) that was commissioned into Indian Navy at Kochi in May 2016?



Previous Post
Next Post