Current Affairs Quiz of 13-14 June 2016

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 13-14 June 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and other competitive exams.




Current Affairs Quiz of 13-14 June 2016

1. Who was appointed as first woman chairperson of NCHAC in Assam?
Ans- Ranu Langthasa

2. Which company will acquire social site Linkedin?
Ans- Microsoft

3. What is India’s current position in terms of crude oil consumption in world?
Ans- Third

4. Which committee has been constituted to make recommendations on pay scale revision for PSUs employees?
Ans- Satish Chandra committee

5. Who will become the first tennis player in the world to have 7th appearance in Olympics?
Ans- Leander Paes

6. Who has been chosen as India’s flag bearer at Rio Olympics?
Ans- Abhinav Bindra

7. International Albinism Awareness Day that was observed on.........?
Ans- 13 June

8. Who became the first country in the world to ban deforestation?
Ans- Norway

9. Who won the 2016 Canada Grand Prix of Formula 1 title?
Ans- Lewis Hamilton

10. World Blood Donors Day 2016 observed on..........?
Ans- 14 June

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post