Current Affairs Quiz of 19-20 June 2016

Dear Readers presents Current Affairs quiz of 19-20 June 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and other competitive exams.

Current Affairs Quiz of 19-20 June 2016

1. Who has won the 2016 Champions Trophy title of Hockey by defeating India ?
Ans- Australia

2. Which Bank has launched IT Innovation Start-up Fund to support start-ups in the financial technology (fintech) space?
Ans- SBI

3. Who has became the oldest Olympic torch bearer?
Ans- world's oldest skydiver Aida Gemanque

4. Who won the 2016 European Grand Prix Formula 1 championship?
Ans- Nico Rosberg

5. Which team won the National Basketball Association (NBA) title?
Ans- Cleveland Cavaliers'

6. World Refugee Day that was observed on.......?
Ans- 20 June

7. Name the Sri Lankan cricketer who was suspended from bowling due to illegal bowling action by International Cricket Council?
Ans- Shaminda Eranga

8. International Day for the Elimination of Sexual Violence i was observed on.....?
Ans- 19 June

9. Name the players of Indian mixed recurve team that won silver at the 2016 Archery World Cup in Antalya, Turkey?
Ans- Deepika Kumari and Atanu Das

10. Who won the 2016 US Open Golf Championship?
Ans- Dustin Johnson



Previous Post
Next Post