Current Affairs Quiz of 25-26 June 2016

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 25-26 June 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and other competitive exams.




Current Affairs Quiz of 25-26 June 2016

1. The International Olympic Day was celebrated on......?
Ans- 23 June

2. Who was appointed to chair a UN commission in South Sudan?
Ans- Yasmin Sooka

3. Narendra Modi launches smart city projects in which city?
Ans- Pune

4. India will purchase 145 Ultra Light Howitzers guns from which country?
Ans- USA

5. Dutee Chand, who recently qualified for 2016 Rio Olympics, is associated with which sports?
Ans- Sprint

6. The book “Once Upon a Time in India: The Marvelous Adventures of Captain Corcoran” was authored by whom?
Ans- Alfred Assollant

7. Who won UN honour for corporate sustainability initiative?
Ans- Zubaida Bai

8. Which country banned its citizens from working in strife-torn Afghanistan, Iraq, Syria and Libya?
Ans- Nepal

9. India’s first sunken museum will be set up in which of the following cities?
Ans- New Delhi

10. The city where the first Annual Meeting of the Board of Governors of the Asian Infrastructure Investment Bank will be held is.......?
Ans- Beijing

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post