Current Affairs Quiz of 9-10 June 2016

Dear Readers presents Current Affairs quiz of 9-10 June 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and other competitive exams.

Current Affairs Quiz of 9-10 June 2016

1. Which campaign has been launched to make gram panchayats along the banks of Ganga Open Defecation Free (ODF)?
Ans- Swachh Yug

2. The 2016 Junior women’s hockey World Cup will be hosted by which country?
Ans- Chile

3. Who was honoured with Russia’s Order of Friendship?
Ans- UN Chief Ban Ki-Moon

4. Who has been appointed to head UN Military Observer Group in India and Pakistan?
Ans- Major General Per Lodin

5. Which cricket grounds will host India’s first pink-ball multi-day cricket match?
Ans- Eden Gardens

6. Who was recently appointed the Managing Director of Facebook India?
Ans- Umang Bedi

7. Who topped the 2016 list of Forbes World’s 100 Most Powerful Women?
Ans- Angela Merkel

8. The North Atlantic Treaty Organization (NATO) members and partners launched Anaconda-16 Exercise in which country?
Ans- Poland

9. Which country is hosting UEFA Euro 2016 football championship?
Ans- France

10. Which tennis star was suspended from Tennis for two years by the International Tennis Federation (ITF)?
Ans- Maria Sharapova



Previous Post
Next Post