Current Affairs Quiz of 1-2 July 2016

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 1-2 July 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and other competitive exams.

Also Read- 
Current Affairs Quiz collection of May 2016

GK Booster of June 2016

Current Affairs Quiz of 1-2 July 2016

1. Which state governments has recently banned e-cigarettes?
Ans- Kerala

2. Which Indian bank has recently signed an agreement with the World Bank for $625-million credit facility to support grid connected rooftop solar programme in India?
Ans-State Bank of India

3. Which Portal was launched by Railways Ministry for employees' grievances redressal?
Ans- NIVARAN portal

4. Who was appointed as the Acting Director General of Police (DGP), Meghalaya?
Ans- S K Jain

5. “Exercise RIMPAC 2016” the multilateral naval exercise has started in which country?
Ans- United States

6. Who has been sworn-in as the new President of Philippines?
Ans- Rodrigo Duterte

7. What is the India’s rank in the World Bank’s 2016 Logistics Performance Index (LPI)?
Ans- 35th

8. The National Doctors’ Day is celebrated on which date in India?
Ans- 1st July

9. The Kawal Tiger Reserve (KTR) is located in which state of India?
Ans- Telengana

10. Which companies has become the official sponsor of Indian contingent to the Rio Olympics 2016?
Ans- Amul




SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post