Current Affairs Quiz of 11-12 July 2016

Dear Readers presents Current Affairs quiz of 11-12 July 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and other competitive exams.

Also Read- 
Current Affairs Quiz collection of June 2016

GK Booster of June 2016

Current Affairs Quiz of 11-12 July 2016

1. Who has won the 2016 Women’s Singles Wimbledon Championship?
Ans- Serena Williams

2. Who has won the 2016 Men’s Singles Wimbledon Championship?
Ans- Andy Murray

3. What is the theme of 2016 United Nations World Population Day?
Ans- Investing in teenage girls (11 July)

4. Which national football team has won the 2016 UEFA European football championship?
Ans- Portugal

5. Who has become the first woman Chief Justice of Nepal?
Ans- Sushila Karki

6. Who was conferred the 51st Jnanpith Award by President Pranab Mukherjee?
Ans- Raghuveer Chaudhari

7. Former sportsperson Amal Datta passed away recently. He was associated with which of the following sports?
Ans- Football

8. Who has been appointed as the full-time Chairman of Oil India Ltd.?
Ans- Utpal Bora

9. Who has been appointed as the new chairman of the Bharat Petroleum Corporation Ltd (BPCL)?
Ans- D Rajkumar

10. The book “One Part Woman” has been authored by whom?
Ans- Perumal Murugan



Previous Post
Next Post