Wrong spelt word quiz for SSC

Directions (1-10): In the following questions, groups of four words are given. In each group, one word is correctly spelt. Find the correctly spelt word.

1.
(a) achievment
(b) acheivment
(c) achievement
(d) achevement
2.
(a) hetrogenous
(b) hetrogeneous
(c) heterogenous
(d) heterogeneous

3.
(a) foreigner
(b) forienor
(c) foriegnor
(d) foreiner

4.
(a) colaboration
(b) collaberation
(c) colaberation
(d) collaboration

5.
(a) acurrate
(b) accurate
(c) acurate
(d) accuratte

6.
(a) entreprenuer
(b) entrepraneur
(c) entrapreneur
(d) entrepreneur

7.
(a) skillful
(b) skillfull
(c) skilful
(d) skilfull

8.
(a) varstile
(b) verstile
(c) versatile
(d) vorstyle

9.
(a) correspondant
(b) corraspondent
(c) corraspondant
(d) correspondent

10.
(a) etiquete
(b) etiquette
(c) ettiquete
(d) ettiquette


Answers
1. (c)
2. (d)
3. (a)
4. (d)
5. (b)
6. (d)
7. (c)
8. (c)
9. (d)
10. (b)

SHARE THIS

Author:

ExamGuruAdda is a Non-Coaching Website which provides information and Study material related with Bank and SSC exams

Previous Post
Next Post