Error Detection-SSC Quiz

Directions (1 to 10) : Some of the sentences have errors and some have none. Find out which part of a sentence has error and answer the appropriate letter (A, B, C). If there is no error, give the answer corresponding to (D).

1. Seventy-five years (A)/old people and above (B)/ are not allowed to take ride in the amusement park.(C)/No error(D)

2. She counted the books(A)/to make sure that(B)/none of them were missing.(C)/No error./(D)

3. It being a holiday(A)/every student wanted to leave(B)/for their hometown.(C)/No error(D)

4. There is no doubt(A) /that the Pacific is(B) / the largest of all other oceans. (C)/No error (D)

5. They enjoyed(A)/during their (B)/stay in England. (C)/ No error(D)

6. The clothes were(A)/ neatly hanged(B)/on the cloth-line.(C)/No error(D)

7. Nuclear fission or the splitting(A)/ of the atom are when the nucleus of an atom,(B)/ having captured a neutron, splits into two or more nuclei. (C)/No error (D)

8. No sooner the news appeared in the paper than(A)/there was a rush(B)/at the counter. (C)/No error (D)

9. They appointed(A)/him as a manager (B)/ as he is efficient and laborious.(C)/No error(D).

10. The prices of this article(A)/ varies considerable (B)/in different parts of the country. (C)/No error. (D)

1. (A)
2. (C)
3. (C)
4. (C)
5. (B)
6. (B)
7. (B)
8. (A)
9. (B)
10. (A)



Previous Post
Next Post