Current Affairs quiz of 15-16 October 2016



Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 15-16 October 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and
other competitive exam.

1. The first-ever BRICS U-17 football tournament has won by which country?
Ans- Brazil

2. “Shaurya Smarak” war memorial has been launched in which city of India?
Ans-Bhopal

3. The book “Half of What I Say” has been authored by whom?
Ans-Anil Menon

4. Who was named to ICICI board after Rajiv Sabharwal resigned from the bank?
Ans-Anup Bagchi

5. Which committee has submitted its report on existence of Saraswati River to the Union Government?
Ans-K S Valdiya committee

6. Which country quit Commonwealth after Warnings over Democracy?
Ans-Maldives

7. Who was selected for the Mathrubhumi Literary Award 2016?
Ans-C Radhakrishnan

8. Who has won the welterweight Asia title?
Ans-Neeraj Goyat

9. What was the theme for 2016 BRICS Summit?
Ans-Building Responsive, Inclusive and Collective Solutions

10. Russia's Rosneft Oil Company and its partners in October 2016 acquired which Indian company?
Ans-Essar Oil Limited

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post