Current Affairs quiz of 21-22 October 2016



Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 21-22 October 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and
other competitive exam.

1. Who announced the formation of a new political party named Peoples Resurgence and Justice Alliance (PRJA)?
Ans-Irom Sharmila

2. Who is the newly elected President of the International Gymnastics Federation (IFG)?
Ans-Morinari Watanabe

3. Which country has won the World Railway Shooting Championship cup?
Ans- India

4. The Krishna Wildlife Sanctuary (KWS) is located in which state?
Ans- Andhra Pradesh

5. Who is the author of the book titled The Adivasi Will Not Dance?
Ans-Hansda Sowendra Shekhar

6. Who is the author of the book Andhere Se Ujale Ki Aur that was released in October 2016?
Ans-Arun Jaitley

7. Who is the author of the book The Sleepwalker's Dream?
Ans- Dhrubajyoti Borah

8. Name the country that formally announced its separation from the United States recently?
Ans-Philippines

9. Who of the following is the author of the book All the Kremlin's Men: Inside the Court of Vladimir Putin?
Ans-Mikhail Zygar

10. Almatti Dam is located in which states?
Ans-Karnataka

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post