Current Affairs quiz of 9-10 October 2016



Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 9-10 October 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and other competitive exam.

1. Who won the 2016 China Open Women's Singles title?
Ans-Agnieszka Radwanska

2. India’s first centre for international arbitration was launched in which city of India?
Ans- Mumbai

3. Who was appointed as the Brand Ambassador of Vizag Steel recently?
Ans-P V Sindhu

4. World Mental Health Day was observed on.......?
Ans-10 October 2016

5. “Lalima Abhiyan” will be launch by the which state government to make state free from anaemia?
Ans-Madhya Pradesh

6. Who has been appointed as China’s new Ambassador to India?
Ans-Luo Zhaohui

7. The Batukamma festival is celebrated in which state of India?
Ans-Telangana

8. Who have won the 2016 Nobel Prize in Economics?
Ans-UK-born Oliver Hart and Bengt Holmstrom of Finland

9. Who won the 2016 China Open Men's Singles title?
Ans-Andy Murray

10. Which sportsperson has won the 2016 Ekalabya Award?
Ans-Srabani Nanda

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post