Current Affairs quiz of 23-24 October 2016



Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 23-24 October 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and
other competitive exam.

1. The Indo Tibetan Border Police (ITBP) raising day is celebrated on which day?
Ans-October 24

2. Who will be the official mascot of FIFA 2018 World Cup?
Ans-Zabivaka

3. India defeated which country to win the 2016 Kabaddi World Cup?
Ans- Iran

4. The first National Tribal Carnival will be launched in which city?
Ans- New Delhi

5. What is the India’s rank in female literacy as per International Commission on Financing Global Education Opportunity?
Ans-38th

6. Which state launched Kaushalya SETU (Self-Employment and Talent Utilisation) initiative?
Ans-Maharashtra

7. Which personality was selected for the Yash Bharti Awards 2016?
Ans-Naseeruddin Shah

8. Who won the 2016 United States Grand Prix?
Ans- Lewis Hamilton

9. The book “Dogs at the Perimeter” has been authored by whom?
Ans-Madeleine Thien

10. Who has been crowned as the Mr. Asia 2016?
Ans-G. Balakrishna

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post