Current Affairs quiz of 11-12th December 2016

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 11-12th December 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz


1. Who has been sworn as new Prime Minister of New Zealand?
Ans- Bill English

2. Gotthard Base tunnel is located in which country?
Ans- Switzerland

3. Who was sworn in as United National General Secretary?
Ans- Antonio Guterres

4. When is the International Mountain Day observed globally?
Ans- 11 December

5. Name the state which launched Narmada Seva Yatra ?
Ans- Madhya Pradesh

6. Who has became the first Indian captain to score three double hundreds?
Ans- Virat Kohli

7. Who was named as Italy's new prime minister?
Ans- Paolo Gentiloni

8. Who has been given the Legion d'Honneur, France's highest honour?
Ans-  John Kerry

9. Who has been appointed as the new Director General of the Inter-Services Intelligence (ISI)?
Ans- Lt. Gen. Naveed Mukhtar

10. Who has been appointed as part-time non official directors on the board of the directors of Canara Bank?
Ans- Mocherla Sairam Bhaskar and Sunil Hukumchande Kocheta


SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post