Current Affairs quiz of 13-14th December 2016

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 13-14th December 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz

1. Who has won the World Billiards (150-Up format) Championships title?
Ans- Pankaj Advani

2. “Fengyun-4” an advance weather satellite has been successfully launched into orbit by which country?
Ans- China

3. Which Bollywood personality has been appointed as the UNICEF’s newest Global Goodwill Ambassador?

Ans- Priyanka Chopra

4. The Asia Pacific Ministerial Conference on Housing and Urban Development (APMCHUD) has started in which city?
Ans- New Delhi

5. What is the India’s rank in the defence spending, according to the recently published 2016 IHS Jane’s Defense Budgets Report?
Ans-4th

6. . The book “Many Everests: An Inspiring Journey of Transforming Dream into Reality” has been authored by whom?
Ans- Ravindra Kumar

7. Who has won the 2016 ‘Most Improved Player’ award by the Badminton World Federation (BWF)?
Ans- PV Sindhu

8. The book “The Other One Percent: Indians in America” has been authored by whom?
Ans- Sanjoy Chakravorty

9.India’s largest indoor sports arena will come up in which State?
Ans- West Bengal

10. Name the biography of gymnast Dipa Karmakar that released recently?
Ans- The small Wonder

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post