Current Affairs quiz of 17-18th December 2016

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 17-18th December 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz

1. Who was appointed Chief of Indian Army ?
Ans- Lt. Gen. Bipin Rawat

2. Who was appointed as the new chief of Intelligence Bureau (IB)?
Ans- Rajiv Jain

3. Who was appointed as Chief of the Air Staff of the Indian Air Force (IAF)?
Ans- Air Marshal Birender Singh Dhanoa

4. Who was appointed as new chief of Research and Analysis Wing (RAW)?
Ans- Anil Dhasmana

5. Which states has attained 100% Aadhaar saturation in India?
Ans- Himachal Pradesh

6. “State Bank MobiCash” digital wallet has been launched by State Bank of India (SBI) in partnership with which telecom company?
Ans- BSNL

7. Who has won the Miss World 2016 competition ?
Ans- Stephanie Del Valle of Puerto Rica

8. Which country’s team has won the 2016 Men’s Junior Hockey World Cup tournament?
Ans- India

9. The International Migrants Day (IMD) is observed on which date?
Ans- December 18

10. Which Brazilian site accorded UNESCO World Heritage site status?

Ans- Rio de Janeiro

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post