Current Affairs quiz of 21-22th December 2016

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 21-22th December 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz

1. The National Mathematics Day (NMD) is celebrated on which date in India?
Ans-December 22

2. Which country’s football team has won the 2016 FIFA Team of the year title?
Ans- Argentina

3. “Pratikar-I” the first-ever joint military exercise will be held between Nepal and which country?
Ans- CHina

4. Who has won the 2016 Kids Golf World Championship?
Ans- Arjun Bhati

5. For the first time in nearly 150 years, India's economy surpassed the economy of this country?
Ans- United kingdom

6. The book “Parijat” has been authored by whom?
Ans- Nasira Sharma

7. Majuli island is located in which state?
Ans- Assam

8. India’s first cashless bazaar was launched in which state?
Ans- Chattisgarh

9. Who will head the newly constituted high-level task force on Indus Water Treaty (IWT)?
Ans- Nripendra Mishra

10. Which famous personality has launched book series “Tactabet” for visually impaired children?
Ans- Hrithik Roshan

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post