Current Affairs quiz of 27-28 November 2016

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 27-28 November 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and other competitive exam.
Current Affairs quiz

1. The National Milk Day (NMD) is celebrated on which date in India?
Ans- November 26

2. Who has been appointed as the new Chief of Army Staff (COAS) of Pakistan?
Ans- Qamar Javed Bajwa

3. Which Indian state will become the first state in India to go cashless?
Ans- Goa

4. . India’s first digital and cashless village “Akodara” is located in which state?
Ans- Gujarat

5. Who became the third Indian boxer to clinch gold medal at the AIBA Youth World Championships?
Ans- Sachin Sharma

6. Which Indian film has been invited for a special screening at the UN Headquarters?
Ans- Pink

7. Name the noted Marathi author and Sahitya akademi awardee who passed away recently?
Ans- Anand Yadav

8. Who won the women’s singles title of 2016 Hong Kong Open Super Series?
Ans- P V Sindhu

9. India’s first underwater festival has been held in which city?
Ans- Pune

10. The 2nd edition of Judima Festival will be hosted by which state?
Ans- Assam


SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post