Current Affairs quiz of 29-30 November 2016

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 29-30 November 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and other competitive exam.
Current Affairs quiz

1. Which Indian short film has won the award at the 2016 UNESCO Salon Youth Video Competition?
Ans- Magical Piano

2. Which country’s Davis team has won the 2016 Davis Cup tennis tournament?
Ans- Argentina

3. Who has been appointed as the Director-General of Military Operations (DGMO)?
Ans- A K Bhatt

4. Which Indian snooker has won bronze at IBSF World Snooker Championship 2016?
Ans- Pankaj Advani

5. India’s first and Asia’s longest cycle highway has been opened in which state of India?
Ans- Uttar Pradesh

6. The 2016 World Ayurveda Congress will be hosted by which country?
Ans- India

7. Who has been appointed as the new Delhi chief secretary?
Ans- M M Kutty

8. Who has won the 2016 Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix?
Ans- Lewis Hamilton

9. Who will head the newly constituted committee of chief ministers on demonetisation?
Ans- N Chandrababu Naidu

10. Which advisory committee has been formed by the Insolvency and Bankruptcy Board of India (IBBI) on service providers?
Ans- Mohandas Pai committee

11. The 50th anniversary of the United Nations Commission on International Trade Law (UNCITRAL) has been hosted by which country?
Ans- India

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post