Current Affairs quiz of 19-20th January 2017

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 19-20th January 2017 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz


1. Who was appointed as the Director of the Central Bureau of Investigation ?
Ans- Alok Kumar Verma

2. Who was appointed as CEO and MD of Bharti AXA General recently?
Ans- Sanjeev Srinivasan

3. The Pro Wrestling League Season 2 title was won by....?
Ans- Punjab Royals

4. Who was recently sworn-in as the President of The Gambia?
Ans- Adama Barrow

5. Which state has become the India’s first state to launch “Aanandam programme” to help the needy persons?
Ans- Madhya Pradesh

6. “Mission 41K” has been launched by which union ministry to save energy?
Ans- Railways

7. Where is the headquarters of the Indian Ocean Rim Association (IORA)?
Ans- Mauritius

8. Who will be the Chief Guest for the 2017 Republic Day of India?
Ans- Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, the crown Prince of Abu Dhabi

9. Where is the headquarters of the Advertising Standards Council of India (ASCI)?
Ans- Mumbai

10. What is the India’s GDP growth forecast for FY 17, as per latest report of United Nations World Economic Situation and Prospects (WESP) 2017?
Ans- 7.7%

Tags-Gk and Current Affairs Quiz, Current Affairs Quiz for Bank and SSC exams, Railways

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post