Current Affairs quiz of 13-14th January 2017

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 13-14th January 2017 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz


Current Affairs quiz of 13-14th January 2017

1. Who has been appointed as the new chairman of Tata Sons?
Ans- Natarajan Chandrasekaran

2. The Chhabra Thermal Power Plant (CTPP) is located in which state of India?
Ans- Rajasthan

3. The book “An Unsuitable Boy” is the autobiography of which Indian personality?
Ans- Karan Johar

4. How much interest rate will be offer by Airtel Payments Bank on savings accounts deposits?
Ans- 7.25%

5. Which Bank introduced voice biometrics authentication system for its phone banking clients?
Ans-Citi Bank India

6. Who become the first female professional boxer from India?
Ans- Former world champion Sarita Devi

7. Who was named chairman of Tata Sons?
Ans- Rajesh Gopinathan

8. Who won maiden Ranji Trophy title?
Ans- Gujarat

9. Which committee has recently submitted report on Socio Economic and Caste Census (SECC) to the Union Government?
Ans- Sumit Bose committee

10. William Peter Blatty, who passed away recently, was the well-known author of which country?
Ans- United States

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post