Current Affairs quiz of 21-22th January 2017

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 21-22th January 2017 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz


1. Which Indian personality has been appointed as a new member of FIFA’s Finance Committee for the period of 2017-2021?
Ans-Praful Patel

2. Which Indian personality will become judge in the 2017 Miss Universe pageant?
Ans- Sushmita Sen

3. Which warships has become the India’s first-ever warship to have ATM on board?
Ans- INS Vikramaditya

4. Who has won the 2017 Malaysia Masters Grand Prix Gold Badminton tournament?
Ans- Saina Nehwal

5. Who has been appointed as the new Prime Minister of Mauritius?
Ans- Pravind Jugnauth

6. The book “Barbarian Days: A Surfing Life” has been authored by whom?
Ans- William Finnegan

7.  “Wave N Pay” contactless card has been launched by which banks?
Ans- Punjab National Bank (PNB)

8. The 2017 Pakke-Paga Festival has been held in which state?
Ans- Arunachal Pradesh

9. Which stadium will become the first Indian stadium to have stands named after war heroes?
Ans- Eden Gardens stadium, Kolkata

10. Which Indian village has been conferred the UNWTO Award for Innovation in the category of Non-Governmental Organisations (NGO)?
Ans- Govardhan Ecovillage

Tags-Gk and Current Affairs Quiz, Current Affairs Quiz for Bank and SSC exams, Railways

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post