Current Affairs quiz of 27-28th December 2016

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 27-28th December 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz

1. Nedumkayam, which has become the India’s first cashless and digital tribal colony, is in which state/union territory?
Ans- Nedumkayam

2. The 77th session of Indian History Congress (IHC) has started in which state of India?
Ans- Kerala

3. Which state will host the 2022 National Games?
Ans- Meghalaya

4. “Atal Amrit Abhiyan” a health insurance scheme has been launched by which state government of India?
Ans- Assam

5. Which country has successfully tested its 5th generation stealth fighter jet “FC-31 Gyrfalcon”?
Ans- China

6. “Bank Sakhi” scheme has been launched by which grameen bank of India?
Ans- Karnataka Vikas Grameen Bank (KVGB)

7. Who has been chosen for 2016 Bihari Puraskar?
Ans- Satya Narayan

8. The book “I am a troll” has been authored by whom?
Ans- Swati Chaturvedi

9. The book “Emperor Chandragupta” has been authored by whom?
Ans- Adity Kay

10. Who is the newly appointed Director General of National Cadet Corps (NCC)?
Ans- Vinod Vashisht

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post