Current Affairs quiz of 29-31st December 2016

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 29-31st December 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz


1. Samit Gohel is associated with which sports?
Ans-Cricket

2. The Chardham highway project will come up in which state of India?
Ans- Uttarakhand

3. India’s first caterpillar train will be set up by which state government of India?
Ans- Haryana

4. India’s first Digi Dhan mela has been held in which state to promote cashless transactions?
Ans- Haryana

5. Who has been appointed as the new Lt Governor of Delhi?
Ans- Anil Baijal

6. The book “Watership Sown” was authored by whom?
Ans- Richard Adams

7. What does “BHIM” stands for?
Ans- Bharat Interface for Money

8. How much loan amount has been approved by the World Bank for rural road projects in Bihar?
Ans- $235 million

9. The book “That thing called love” has been authored by whom?
Ans- Tuhin Sinha

10. “Beipanjiang Bridge” the world’s highest bridge is in which country?
Ans- China

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post