Current Affairs quiz of 3-4th January 2017

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 3-4th January 2017 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz

1. Who has been sworn-in as the new Chief Justice of India (CJI)?
Ans-J S Khehar

2. The World Braille Day (WBD) is observed on which date?
Ans- 4th January

3. Who has won the 2016 World Blitz Chess Championship?
Ans-Sergey Karjakin

4. Who has been appointed as an Adviser (policy & planning) in the National Disaster Management Authority (NDMA)?
Ans- V Thiruppugazh

5. Which committee has been constituted by the Union Government to suggest improvements in National Sports Development Code (NSDC)?
Ans-Injeti Srinivas committee

6. Which banks has tied up with online portal “magicbricks.com” to conduct joint marketing activities?
Ans-SBI

7. Who is the newly appointed Controller General of Accounts?
Ans-Archana Nigam

8. The book “Death Under The Deodars: The Adventures of Miss Ripley-Bean” has been authored by whom?
Ans-Ruskin Bond

9. The book “Just Another Jihadi Jane” has been authored by whom?
Ans-Tabish Khair

10. “NTR Arogya Raksha” a new health scheme has been launched by which state government?
Ans- Andhra Pradesh

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post