Current Affairs quiz of 7-8th January 2017

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 7-8th January 2017 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz
1. Who become first batsmen that score centuries in 11 countries?
Ans- Younis Khan

2. The 14th edition of Pravasi Bhartiya Divas (PBD) began at which place?
Ans- Bengaluru

3. Who is the chief guest of 14th edition of Pravasi Bhartiya Divas (PBD)?
Ans- Indian-origin Portugal Prime Minister, Dr. Antonio Costa

4. According to Central Statistics Office (CSO), India’s Gross Domestic Product (GDP) growth is expected to grow at which rate?
Ans- 7.1% in 2016-17

5. NRIs can exchange old 500 and 1,000 rupees notes at RBI offices till .........?
Ans- 30 June 2017

6. Who has won 2017 Brisbane women’s doubles title Brisbane International women’s doubles title?
Ans- Sania Mirza, Bethanie Mattek-Sands

7. Who was appointed head of Islamic Military Alliance to Fight Terrorism (IMAFT)?
Ans- Pakistan’s former Army chief Gen. Raheel Sharif

8. Who was sworn in as new president of Ghana?
Ans- Nana Akufo-Addo

9. Who is the Prime Minister of Portugal ?
Ans- Antonio Costa

10. Who has won the Qatar Open tennis title?
Ans- Novak Djokovic


SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post