Current Affairs quiz of 9-10th January 2017

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 9-10th January 2017 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz


1. Who has won the 2016 Best FIFA Men’s player award?
Ans-Cristiano Ronaldo

2. India’s largest public WiFi service has been launched by which state government?
Ans- Maharashtra

3. India’s first international stock exchange “India International Exchange” has been launched in which city?
Ans-Gandhinagar

4. Which Indian personality has been honoured by US Embassy for Tuberculosis (TB) awareness?
Ans- Amitabh Bachchan

5. Mario Soares, who passed away recently, was the former President of which country?
Ans- Portugal

6. The book “Magpie Murders” has been authored by whom?
Ans-Anthony Horowitz

7. Zygmunt Bauman, who passed away recently, was the renowned sociologist of which country?
Ans- Poland

8. Which country test-fired the first submarine-launched Cruise Missile Babur-3?
Ans-Pakistan

9. . Who was appointed as the Chief Executive Officer of Flipkart?
Ans-Kalyan Krishnamurthy

10. Which Indian teenager has won the Young Travel Photographer Of The Year (TPOTY) award 2016?
Ans-Darpan Basak

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post