Current Affairs quiz of 29-31st January 2017

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 29-31st January 2017 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz


1. Supreme Court appoints four-member committee to run BCCI. Who lead that committee?
Ans- former CAG Vinod Rai

2. Who was crowned Miss Universe 2016?
Ans- Miss France Iris Mittenaere

3. India's Fanatic Sports Museum opened at which place?
Ans- Kolkatta

4. Who was administered the oath of Karnataka Lokayukta office by governor Vajubhai R Vala?
Ans- Former HC judge Justice P Vishwanath Shetty

5. Who has won the Syed Modi International Grand Prix Gold after beating Indonesia's Gregoria Mariska in the final?
Ans- Indian shuttler PV Sindhu

6. Who has won Australian Open Men's final?
Ans- Roger Federer defeated Rafael Nadal

7. National Immunization Day was celebrated on which date?
Ans- 29th January 2017

8. Who has acquire American money-transfer major MoneyGram?
Ans- Ant Financial, e-commerce giant Alibaba’s financial arm

9. Who was Appointed UN in India Goodwill Ambassador for the Sustainable Development Goals?
Ans- Film producer and Wimbledon tennis player, Ashok Amritraj

10. Who was appointed as Chief of Delhi police?
Ans- Amulya Patnaik

11. Devdutt passed away recently. Who was he?
Ans- journalist

12. India Post Payments Bank started at which place?
Ans- Raipur and Ranchi

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post