Current Affairs Quiz Questions and Answers of 17-18 February 2017

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs Quiz Questions and Answers  of 17-18 February 2017 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz


1. Who has been honoured with the 2017 Brand Laureate Legendary Award?
Ans-Lata Mangeshkar

2. Which Indian-origin personality has been awarded the 2017 United Kingdom’s (UK) Outstanding Bravery of the Year Award?
Ans- Shand Panesa

3. Who has been chosen for the 2017 National Yash Chopra Memorial Award?
Ans- Shah Rukh Khan

4. Which country to host 2017 ICC Women’s Cricket World Cup?
Ans- England

5. Who has been selected for the 2016 Vyas Samman?
Ans-Surendra Verma

6. Who has become the first Indian ever to be promoted by the International Basketball Federation (FIBA) as Technical Delegate (TD)?
Ans-Norman Isaac

7. Who has been appointed India’s High Commissioner to Canada?
Ans- Vikas Swarup

8. Which state government has launched “Aardram” a public health initiative?
Ans- Kerala

9. Who is the author of the book “Jobless Clueless Reckless”?
Ans- Revathi Suresh

10. What is the India’s rank in the 2017 Economic Freedom Index (EFI)?
Ans- 143rd(The 2017 index is topped by Hong Kong)

Tags- Current Affairs Quiz,current affairs quiz questions and answers pdf, general knowledge current affairs questions and answers, gk current affairs questions and answers,gk quiz with answers

No comments:

Post a Comment