Daily Current Affairs Quiz-13-14th April 2017

Dear Readers Examguruadda.in presents Daily Current Affairs Quiz-13-14th April 2017 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz

1. Who has won the 2017 Formula 1 Chinese Grand Prix tournament?
Ans- Lewis Hamilton

2. Which company has been named the official Innovation Partner for the 2017 ICC Champions Trophy 2017?
Ans- Intel

3. Kristin Davis has been appointed the new UNHCR Goodwill Ambassador. She hails from which country?
Ans- United States

4. The Union government will launch “SAMPADA Scheme” for which sector?
Ans- Food processing

5. Who is the newly appointed chairman of Telecom Disputes Settlement & Appellate Tribunal (TDSAT)?
Ans- Shiva Kirti Singh

6. Who has become the first Naga cop to receive Shaurya Chakra award since Nagaland attained statehood?

Ans- Atu Zumvu

7. Which committee has been constituted by the Union government to monitor the regional air connectivity scheme “UDAN”?
Ans- R N Choubey committee

8. Which state government to launch cheap food canteen “Annapurna Bhojnalayas”?
Ans- Uttar Pradesh

9. Which Indian-origin personality has become first non-white judge at the Old Bailey Court of London?
Ans- Anuja Ravindra Dhir

10. Who has won the 2017 Pulitzer Prize in fiction?
Ans- Colson Whitehead

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post