Current Affairs Quiz

1. Who tops Forbes list of most powerful women in Indian business?
Ans- Arundhati Bhattacharya, chairperson of State Bank of India

 2. Who is new Railway Minister?
Ans- Shri Suresh Prabhu


3. Who is appointed as Chairman of National Chemical Weapon Convention?
Ans- GS Sandhu

4. Which was selected for the prestigious International Award The Earth Heroes Award 2014?
Ans- The Darjeeling Zoo or the Padmaja Naidu Himalayan Zoological Park 


5. Who won the 10th India Social Entrepreneur of the Year 2014 award?
Ans- Hanumappa Sudarshan of Karuna Trust


6. Who was been appointed as Advocate General (AG) of haryana?
Ans- Baldev Raj Mahajan
 

7.  Who is new health Minister?
Ans- Shri Jagat Prakash Nadda

8. Which cricketer score 6000 thousand runs quickest?
Ans- virat kohli 


9. Who presented Telangana's First budget?
Ans- Finance Minister Rajinder

10. Which company acquired mobile manufacturer Motorola?
Ans- Lenovo

No comments:

Post a Comment