Current Affairs and General Knowledge Quiz 3-4th May 2018

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz  that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz


1. Which state has become the first Indian state to provide digitally-signed land record receipts?
Ans-Maharashtra

2. Which Indian boxer has been conferred with the WBC Asia Boxer of the Year Award?
Ans-Neeraj Goyat

3. Who has been appointed to ICICI Bank’s board as an Additional (Independent) Director?
Ans- Radhakrishnan Nair

4. The Vindhyachal Thermal Power Station is located in which state?
Ans- Madhya Pradesh

5. The Barkana Waterfalls is located in which state?
Ans-Karnataka




6. Who has been sworn-in as the acting governor of Manipur?
Ans-Jagdish Mukhi

7. The first-ever India-South Africa Business Summit (ISABS – 2018) was held in which city?
Ans-Johannesburg

8. Which state government has launched ‘Go To Village’ Mission?
Ans- Manipur

9. The 2018 World Cartoonist’s Day is observed on which date?
Ans- May 5

10. What is the India’s rank at the 2018 A.T. Kearney Foreign Direct Investment Confidence Index?
Ans- 11th

No comments:

Post a Comment

Follow us on